Birgitte Woltman, Loopbaancoaching, coaching creëer je droomwerk

 Ook volledig online!

Loopbaancoaching

Creëer werk dat écht bij jou past!

Je bent een manager, leidinggevende, specialist of professional en je hebt altijd in functies gewerkt waarin je rapporteerde aan het (top)management en zelf ook mensen aanstuurde, al dan niet met hiërarchische bevoegdheden. 

Na jarenlang succesvol aan het werk geweest te zijn, wordt je onrustig, je denkt: “er moet toch méér zijn? Je hebt al een tijdje nagedacht over je werk en je hebt geconcludeerd dat je het zó niet meer wilt.

Of je bent gedwongen naar ander werk te zoeken, bijvoorbeeld omdat je baan is komen te vervallen of omdat je aan het herstellen bent van gezondheidsproblemen. In dat geval is de loopbaancoaching in te zetten als outplacement.

Je wilt op zoek naar ander werk, maar hoe dan?

Lig je wakker van vragen als:

E
Wat wil ik nou écht? Waar kom ik ’s morgens graag mijn bed voor uit en wat maakt me gelukkig?
E

Waar ben ik nou eigenlijk écht goed in en voel ik me goed bij?

E

Wat wil ik absoluut niet meer?

E

Wil ik in deze branche en hetzelfde vak blijven werken of wil ik iets totaal anders?

E

In wat voor soort organisatie of bedrijf kom ik helemaal tot mijn recht?

E
Ik zou graag nieuwe dingen willen leren en mij verder ontwikkelen, waar zou ik dat het beste kunnen doen?
E

Het doet me zo’n pijn om mijn werk te verlaten, hoe kan ik dat nou onzetten in een kans?

E
Enzovoorts, enzovoorts….

En je realiseert je dat het al lang geleden is dat je gesolliciteerd hebt en dat er veel veranderd is. Je hebt geen idee hoe je het het beste aan kan pakken.

Het kan ook anders
Je maakt serieus werk van je werk zodat je:

N

Kristal helder weet wat je écht wilt en wat je gelukkig maakt.

N
Heel duidelijk kunt benoemen waar jij goed in bent en je goed bij voelt en met welke kwaliteiten jij je onderscheidt van anderen.
N

Een keus maakt waar je helemaal achter staat vanuit zelfvertrouwen en motivatie en niet vanuit weerstand. Werk dat past bij jouw kernwaarden en levensdoel (of je WHY).

N

Een duidelijk overzicht van de branche, het vak of het type organisatie hebt waar jij wilt werken en waar waarin jij tot je recht komt.

N

Met mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Waar jij behoefte aan hebt is aan een professional die met je meekijkt en je spiegelt. Iemand die je stap voor stap meeneemt en die ervoor zorgt dat je aan de slag blijft. Zodat je een duidelijk plan van aanpak maakt en uitvoert waarmee je je nieuwe werk verovert!

Birgitte heeft me via de opdrachten die ze gaf zelf mijn route laten lopen. Ik heb scherp gekregen hoe ik er nu voor sta door mijn verleden te onderzoeken en door mijn kwaliteiten te benoemen. Ik ben heel tevreden over de resultaten en ben er nu van overtuigd dat ik op het goede spoor zit. Wat heel prettig is, is dat ik me gesterkt voel in mijn keuzes en er nu echt voor wil gaan. Die drive is belangrijk voor mijn motivatie en werklust.

Mini

kaderlid

Wat levert de loopbaancoaching op?

Je krijgt in korte tijd alles in handen om een nieuwe baan of nieuw werk te veroveren.

Werk dat je doet vanuit je kwaliteiten en kernwaarden in een organisatie waarin jij tot bloei komt.

Je maakt eindelijk weer tijd voor je familie en vrienden.

Je zit lekker in je vel en hebt vertrouwen in de toekomst.

Hoe pak je dat aan?

Je creëert je droomwerk via een 5 stappenplan:

Je droomwerk: wat wil ik?

Je maakt contact met wat je écht wilt om een richting en doel te kunnen bepalen van jouw toekomstige werk. We staan stil bij wat jij belangrijk vindt in je leven en in je werk en waar het bij jou eigenlijk altijd om gaat. Ook jouw kernwaarden komen aan bod.

Hoe duidelijker dat je dit voor ogen hebt, hoe makkelijker het is om het te vinden.

Als het een onvrijwillige keuze is om naar ander werk op zoek te gaan, staan we stil bij wat het voor jou betekent om afscheid te moeten nemen van je oude werk.

De kaart van je kwaliteiten: wat kan ik?

Met al jouw levens- en werkervaring kan het niet anders dan dat je al heel veel kwaliteiten en deskundigheid hebt om je droomwerk uit te kunnen voeren. We brengen dat in kaart en het wordt ook duidelijk wat je nog wilt of moet leren.
We staan ook stil bij je valkuilen en belemmeringen of blokkades zodat je leert hoe je deze op kunt ruimen of in de toekomst kunt vermijden.

Jij bent uniek: wie ben ik?

We formuleren: Wat maakt jou uniek? En we werken aan je persoonlijke pitch (wat is jouw vakmanschap of professie en welke problemen los je op voor werkgevers) en aan je ‘persoonlijke merk’.

Actieplan

Hoe benader je de (arbeids)markt? Je weet wat je wilt en gaat nu op zoek naar je nieuwe werkgever of opdrachtgevers. Je stippelt een strategie uit en maakt een actieplan om je nieuwe werk te creëren. Je gaat op zoek naar vacatures en netwerken op een manier die bij jou past.

Werk in uitvoering!

Je gaat aan de slag met het uitvoeren van je actieplan en creëert je droomwerk. Hoeveel doorzettingsvermogen en vertrouwen het ook kost!

 

Wil jij ook een keuze maken voor een leven waarin je met plezier het werk doet waar je goed in bent en lekker in je vel zit?

Volg dan het loopbaancoachprogramma waarin je op dieper niveau contact maakt met je gedachten, emotie en gevoelens. Je verbindt je kwaliteiten, waarden en talenten met je mogelijkheden, wensen en verlangens. Zodat jij goede keuzes kunt en durft te maken voor de volgende fase van je leven.

Tijdens de coachgesprekken gebruiken we diverse werkvormen en oefeningen of we gaan naar buiten in een wandelcoachsessie.

Parallel aan de stappen heb je gedurende het traject onbeperkt toegang tot een online programma waarin je de opdrachten uitvoert.

Wie is Birgitte Woltman?

Herinner je je de bankencrisis van 2008 nog? In dezelfde week dat in de VS de eerste bank omviel, raakte ik mijn baan kwijt vanwege een reorganisatie. Het was het begin van een tot dan toe ongekend grote recessie en de werkloosheid steeg in grote stappen. Veel mensen raakten hun baan kwijt en op de arbeidsmarkt werd het dringen.

Voor mij was het ook een heel spannende tijd en ik besloot om niet bij de pakken neer te zitten.
Ik startte met een coachopleiding waardoor ik in de toekomst als zelfstandige aan de slag kon én had, als 45+-er, binnen een half jaar een nieuwe baan. Hoe dat kwam? Het lukte mij om uit mijn ervaring, kennis, vaardigheden en wie ik als persoon ben, precies dát te filteren en te presenteren wat nodig was om mijn kansen en mogelijkheden te verveelvoudigen.

De sleutel tot succes

Wil jij de sleutel tot jouw succes vinden en wil je nú actie ondernemen dan wil ik je dat heel graag leren!

Als professioneel (loopbaan)coach met een jarenlange ervaring in HRM met recruitment, organisatieveranderingen en reorganisaties en in mijn eigen onderneming, wil ik je graag leren hoe jij ook weer vérder kunt!

Je kunt véél meer dan je laatste baan of opdracht!

Warme groet, Birgitte Woltman

Birgitte heeft als coach een open en luisterend oor. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, een belangrijke basis voor vertrouwen van waaruit je samen verder kunt werken om nog gelukkiger en nog meer tevreden in het leven te staan.

Sylvia

Hoe ziet de loopbaancoaching eruit?

De loopbaancoaching start met een kort online kennismakingsgesprek waarin we ingaan op jouw situatie en vragen. Waarna we besluiten of we samenwerken.

 

Programma

Het programma bestaat uit  12 1 op 1 gesprekken in 6 maanden via beeldbellen.

Plus

Om zoveel mogelijk effect te halen uit de gesprekken, krijg je opdrachten die je thuis uitvoert en waarvan je de bevindingen registreert in een online werkboek.

Birgitte werkt rustig en brengt mij steeds terug bij wat er onderzocht moet worden. Ondertussen krijg je allerlei handvatten voor je ontwikkeling. Ze heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Daardoor is de negatieve flow waar ik in zat gekeerd en doordat ik op een andere manier met mijn relaties ben omgegaan, zijn deze enorm verbeterd.

Christina

Financieel manager

Welk resultaat kun je behalen met de loopbaancoaching?

N

Een plan van aanpak om je nieuwe werkt te veroveren en je voert dat ook zelf uit!

N

Werk dat je écht wilt en waarin je succesvol bent!

N

Je krijgt weer tijd voor de mensen die je dierbaar zijn.

N

Je kiest voor jezelf en maakt keuzes die bij jou passen en die ervoor zorgen dat er meer plezier en geluk in je leven komen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor jou als je:

Je eigen leider wilt zijn door verantwoordelijkheid voor je eigen (werk) leven te nemen.

Wilt onderzoeken hoe je de volgende fase van je leven wilt invullen zodat jij je talenten en kwaliteiten onbelemmerd in kunt zetten kunt genieten van je leven.

Niet alleen de bereidheid hebt om in actie te komen maar dit ook werkelijk te doen!

Wil je meedoen met de Loopbaancoaching? Meld je hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

 Investering:

Je investering in ‘Loopbaancoaching’ bedraagt € 2997,- exclusief 21% btw.
(Inclusief btw: € 3626,-)

Daarvoor krijg je een voor jou op maat gemaakt programma en begeleiding. Bestaande uit 12 online 1 op 1 sessies en een online werkboek waardoor we de contactmomenten effectief in kunnen zetten voor jouw vragen.

Het kennismakingsgesprek, online, is gratis en vrijblijvend.

In veel gevallen is het mogelijk om de factuur op te voeren in de inkomstenbelasting. Andere deelnemers maken bijvoorbeeld gebruik van een persoonlijk opleidingsbudget, of zetten een deel van hun transitievergoeding in, of gebruiken de mogelijkheden tot outplacement bij hun werkgever.

Ondernemers hebben de mogelijkheid om de kosten in hun bedrijfsvoering op te nemen. 
Indien overleg met een werkgever of derde partij plaats dient te vinden dan geldt een toeslag.

Laat je informeren.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

N

Kies jij voor jezelf? Voor een leven waarin je werk doet waardoor je tot bloei komt? Waarin je trouw bent aan jezelf en lekker in je vel zit?

E

Of blijf je in een situatie die je energie kost en waarin je geen uitzicht hebt op een goede toekomst?

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Neem gerust contact op met:

Birgitte Woltman
B. Woltman Coaching
Aldenhof 5017
6537 EB Nijmegen
06 23200525
info@bwoltmancoaching.nl

www.bwoltmancoaching.nl

Je bent van harte welkom om mee te doen!

P.S. Ook jij kunt je droomwerk creëren!

© 2016 – 2020, B. Woltman Coaching, alle rechten voorbehouden
Ik ga zorgvuldig met je gegevens om, lees hier de Privacy en Cookieverklaring
Indien de coaching in opdracht van de werkgever wordt uitgevoerd dan ontvangt deze vooraf een offerte.